VT CarRepair - шаблон joomla Окна

Јазик

Macedonian Albanian English Turkish

Инфо

  • Студентскиот дом LOGOS се наоѓа на во близина на КАМПУС 2, односно на растојание помалку од 1 км.
  • Во непосредна близина на студентскиот дом се наоѓа спортска сала ‘’ Јордан Мијалков’’
  • Како и други објекти од непосредна важност (книжара, пошта, супермаркети, приватни ординации, пазар,...)

    Зошто да го одберете токму сместувањето кое ви го нуди Студентскиот Дом Logos?

Студентскиот Дом Logos ви нуди удобност и топлина којa секој студент ги заслужува. Со нашите услови и опременост по најнови Европски стандарди како и стабилноста и сигурноста со постојан видео надзор , секој студент ќе се почувствува како дома. Услугата и врвниот квалитет се наша препознатливост. Секој студент ja  заслужува топлината на еден хармоничен дом, без никакви недостатоци. Токму тоа  ви го нуди нашиот Студентски Дом Logos .


    Кои услуги Ви ги нуди нашиот Студентски Дом ?

Зошто да ги користите токму нашите услуги - многупати можеби ќе си го поставите ова прашање ? Затоа ние сме тука да ви ги понудиме нашите врвни услуги кои му се потребни на еден студент, без размислување на родителите дали нивното дете се чувствува убаво. Нашиот студентски дом ви нуди исхрана која е обезбедена заедно со вашето сместување. Logos располага со опремена кујна, трпезарија и сопствен кувар и услуга . Храната на вашите најмили никогаш нема да им претставува проблем бидејќи Logos  со своите вкусни специјалитети е овде секогаш за нив. Исто така за нивните потреби располагаме и со опремена читална каде секој студент ќе има сопствен мир и голема удобност. 

Logos нуди сопствен превоз за потребите на студентите.

Исто така многу важна работа за студентите е и хигиената. Lоgos располага со сопствена перална , сушара и хигиеничарка која секојдневно ги одржува просториите како и посебна бања во секоја од собите.


Се што ви е потребно за еден удобен и квалитетен престој можете да го пронајдете токму во LOGOS !!!

back to top