VT CarRepair - шаблон joomla Окна

Јазик

Macedonian Albanian English Turkish

Профил

   Со цел подобрување на условите за квалитетно  сместување на студентите кои се наша иднина и во соработка со Министерството  за образование и наука и Владата   на Република  Македонија се основа приватниот студентски дом LOGOS, ново изграден објект кој активно започнува со работа во 2015/2016 год. Нашата посветеност кон заедницата и вооедно кон студентите е да им обезбедиме професионална услуга, подршка и софистицираност.  
   

   Logos е отворен со цел градот да добие еден целосно опремен и современ студентски дом кој би имал задоволни студенти и насмеани лица. Капацитет и стандарди кои  ги исполнуваат  барањата на многумина како и целосна опременост каде е ставен акцент на студентскиот развој .

 

   Домот има СЕ што е потребно за еден студент кој дошол да учи !!!

Мисија и визија –  да обезбедиме квалитет,  препознатливо реноме и позитивни разултати.

back to top