VT CarRepair - шаблон joomla Окна

Јазик

Macedonian Albanian English Turkish

Сместување

  • Студентскиот дом Logos располага со вкупен капацитет од 52 легла (еднокреветни, двокреветни, трокреветни и четворокреветни) апартмани од кои секој е со засебна бања.
  • Секоја соба е опремена со LCD телевизор Wi-Fi, фрижидер, гардеробер и дополнителна потребна опрема за секој студент.
  • Целокупниот eнтериер е приспособен по сите Европски стандарди и барања на современите студенти.
  • Со Pvc прозори, термо изолација, централно греење и санитарна вода.
  • Објектот располага и со современа читална, опремена кујна со трепезарија, перална со сушара за потребите на студентите.
  • За поголема сигурност студентскиот  дом е под постојан видео надзор, како и електронски влез со што се обезбедува квалитетен  престој.
  • Рсполага и со парк за одмор и рекреација.

back to top