Грижа за студенти
Професионалност во услугите
Информации
Активни конкурси и новости
Квалитет
Над 400 задоволни студенти

УСЛУГИ

Најповолни услови за секој студент

Удобно Сместување

Располагаме со комфорни апартмани со посебни тоалети, модерно уредени со сите потребни елементи (фрижидер, телевизор, интернет, биро и плакари).

Исхрана

Нудиме разновидна храна (ручек и вечера) составена од предјадење, главно јадење и десерт. Сопствена кујна, трпезарија, како и чајна кујна.

АПЛИЦИРАЈ ВО МОДЕРЕН И УДОБЕН СТУДЕНТСКИ ДОМ

ЛОГОС ПЕРФЕКТЕН ДОМ

1 Фаза - ПОПОЛНИ АПЛИКАЦИЈА
1 Фаза - ПОПОЛНИ АПЛИКАЦИЈА

на https://e-uslugi.mon.gov.mk/

2 Фаза - ДОСТАВИ АПЛИКАЦИЈА
2 Фаза - ДОСТАВИ АПЛИКАЦИЈА

во PDF формат на маил student@logos.mk

3 Фаза - ПОДГОТВИ ЈА ПОТРЕБНАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА
3 Фаза - ПОДГОТВИ ЈА ПОТРЕБНАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА

и достави по пошта или лично во Домот

4 Фаза - ВСЕЛИ СЕ ВО РОКОВИТЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ
4 Фаза - ВСЕЛИ СЕ ВО РОКОВИТЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ

успешно си сместен во студентски дом ЛОГОС

ИСКУСТВА

Што кажаа нашите студенти

"Доколку сакате да чувствувате како во својот дом, Логос е најдобриот избор. Освен што овозможува проширување на листата за пријатели, ги исполнува и сите други потреби на еден студент како врвна храна, читална и хигиена."

Мартина Денковска - Куманово
Мартина Денковска - Куманово студент на медицина

"Во Логос сум веќе три академски години и пријатно сум задоволен од сместувањето, квалитетот на храната, понудените услови и времето поминато таму."

Кристи Дамкоски - Прилеп
Кристи Дамкоски - Прилеп студент на медицина

"Во Логос престојувам веќе трета студентска година и сум презадоволна. Комфорно и чисто сместување, одлична храна и соодветен простор за учење - ЛОГОС ги има сите услови кои му се потребни на секој студент!"

Драгана Станковска - Србија
Драгана Станковска - Србија студент на филологија