Најдобро решение за студенти

апартмани

Располагаме со еднокреветни, двокреветни, трокреветни и четворокреветни апартмани со засебни тоалети.

бенефити

Во склоп на домот може да се користи читална, перална и сушара, простор за рекреација, летниковец, слободен паркинг. како и обезбеден видео надзор и електронски влез.

Опрема

Секој апартман има фрижидер, ТВ/кабелска, интернет, биро, плакари, тоалет/туш, парно греење.

ИСХРАНА

Вкусни разновидни оброци вклучени во сместувањето. Можност за користење на заедничка чајна кујна и трепезарија за јадење.

КВАЛИТЕТ

100%

УСЛУГА

100%

ЛОКАЦИЈА

100%

Резервација на соба

ПРЕКУ МАИЛ / ТЕЛЕФОН

испрати маил на student@logos.mk 

резервирај на телефон 070 257 264 и 070 264 438.

УПЛАТА НА ДЕПОЗИТ

Со уплата на депозит вашето место ќе биде сигурно резервирано.