ТУРИСТИ

СМЕСТУВАЊЕ НА ДОМАШНИ И СТРАНСКИ ГОСТИ

Нашите сместувачки капацитети во летниот период се на располагање за домашни и странски гости и понуда за оброци (појадок, ручек и вечера).

Располагаме со модерно опремени апартмани со комплетна опрема (TV, Wi-Fi, фрижидер и засебни тоалети). Нудиме слободен паркинг за сите гости и 24/7 видео надзор.