ТУРИСТИ

СМЕСТУВАЊЕ НА ДОМАШНИ И СТРАНСКИ ГОСТИ

Нашите сместувачки капацитети во летниот период се на располагање за домашни и странски гости и понуда за оброци (појадок, öğle yemeği ve akşam yemeği).

Располагаме со модерно опремени апартмани со комплетна опрема (TV, Wi-Fi, buzdolabı ve ayrı tuvaletler). Нудиме ücretsiz park за сите гости и 24/7 видео надзор.