ТУРИСТИ

СМЕСТУВАЊЕ НА ДОМАШНИ И СТРАНСКИ ГОСТИ

Нашите сместувачки капацитети во летниот период се на располагање за домашни и странски гости и понуда за оброци (појадок, drekë dhe darkë).

Располагаме со модерно опремени апартмани со комплетна опрема (TV, Wi-Fi, frigorifer dhe tualete të veçanta). Нудиме Një dhomë leximi mund të përdoret brenda shtëpisë за сите гости и 24/7 видео надзор.