Cfare ne ofrojme?

Apartamente moderne

Akomodimi në apartamente komode me tualete të veçanta, rregulluar në mënyrë moderne me të gjithë elementët e nevojshëm (frigorifer, televizion, tavolinë studimi, dollap për rroba dhe libra). Ne kemi beqarë, me dy dhoma, apartamente me tre dhe katër dhoma në varësi të dëshirës së studentëve.

Dhomë ngrënie dhe sallë leximi

Ne ofrojmë një larmi ushqimesh (drekë dhe darkë) e përbërë nga meze, vakt kryesor dhe ëmbëlsirë. Mensë e veçantë për të ngrënë, si dhe një aneks kuzhine.

Një dhomë e veçantë e destinuar për të gjithë ata studentë që preferojnë të studiojnë në heshtje dhe përqendrim të plotë.