Што нудиме?

Модерни апартмани

Сместување во комфорни апартмани со посебни тоалети, модерно уредени со сите потребни елементи (фрижидер, телевизор, биро за учење, плакар за алишта и книги).  Располагаме со единечни, двособни, трособни и четворособни апартмани во зависност од желбите на студентите.

Трпезарија и Читална

Нудиме разновидна храна (ручек и вечера) составена од предјадење, главно јадење и десерт. Посебна менза за јадење, како и чајна кујна.

Посебна просторија наменета за сите оние студенти кои преферираат учење во потполна тишина и концентрација.