VT CarRepair - шаблон joomla Окна

Јазик

Macedonian Albanian English Turkish

Услуги

Превоз

  • Нудиме организиран превоз на  барање на студентите.

 

Правила и прописи

  • Почитување на куќнот ред и дисциплина, согласно со правилникот на студентскиот дом ( Преземи Документ ) 

 

Останато од Услуги

  • Нудиме комплетно сместување со исхрана
  • Бесплатно wi-fi и кабелска телевизија
  • Чистење и одржување

 

Електронско пријавување (потребни документи и рокови).

back to top