Kujdesi për studentët
Profesionalizëm në shërbime
Informacion
Konkurse dhe lajme aktive
Cilësia
Sipër 400 studentë të kënaqur

SH SRBIMET

Kushtet më të favorshme për secilin student

Akomodim i rehatshem

Ne kemi apartamente komode me tualete të veçanta, rregulluar në mënyrë moderne me të gjithë elementët e nevojshëm (frigorifer, televizion, Interneti, tavolinë dhe dollapë).

Të ushqyerit

Ne ofrojmë një larmi ushqimesh (drekë dhe darkë) e përbërë nga meze, vakt kryesor dhe ëmbëlsirë. Kuzhina e vet, Dhoma e ngrënies, si dhe një aneks kuzhine.

APLIKONI N A NJ A FAMILJE MODERNE DHE NGA PFRFUNDIMTARE

LOGOS SHTPI PERFEKTE

1 Faza - APLIKIMI I PLOT
1 Faza - APLIKIMI I PLOT

në https://e-uslugi.mon.gov.mk/

2 Faza - APLIKIMET E DORIVZIMIT
2 Faza - APLIKIMET E DORIVZIMIT

në formatin PDF me e-mail student@logos.mk

3 Faza - P PRGATITIM DOKUMENTACIONIN E NEVOJSHM
3 Faza - P PRGATITIM DOKUMENTACIONIN E NEVOJSHM

dhe dorëzuar me postë ose personalisht në Shtëpi

4 Faza - Lëvizni afatet e akomodimit tuaj
4 Faza - Lëvizni afatet e akomodimit tuaj

ju jeni akomoduar me sukses në një konvikt LOGOS

EKSPERIENCA

Ajo që tha e jona studentët

"Nëse doni të ndiheni si në shtëpinë tuaj, Logot janë zgjidhja më e mirë. Përveçse ju lejon të zgjeroni listën e miqve tuaj, plotëson të gjitha nevojat e tjera të një studenti si ushqim kryesor, salla e leximit dhe higjiena."

Martina Denkovska - Kumanovë
Martina Denkovska - Kumanovë student i mjekësisë

"Unë kam qenë në Logos për tre vjet akademike dhe jam kënaqur këndshëm me akomodimin, cilësia e ushqimit, kushtet e ofruara dhe koha e kaluar atje."

Kristi Damkoski - Prilep
Kristi Damkoski - Prilep student i mjekësisë

"Unë kam qëndruar në Logos për tre vjet tani dhe jam shumë i kënaqur. Akomodim i rehatshëm dhe i pastër, ushqim i shkëlqyeshëm dhe hapësirë ​​e përshtatshme mësimore - LOGOS ka të gjitha kushtet për të cilat ka nevojë çdo student!"

Dragana Stankovska - Serbia
Dragana Stankovska - Serbia student i filologjisë